Volzet Marketing gebruikt cookies om de beste surfervaring te bieden, en voor doeleinden zoals analyse en marketing. Lees het volledige beleid hier.
Volzet
Online
x
Hoi! 👋
Wat is jouw naam?
Name
Hey, Vimalan. How can we help you today?
Web Design
Web Design! Sure we can help you with that.
Kan je nog even jouw e-mailadres geven? Jouw telefoonnummer mag ook als je dat liever hebt.
Of als je liever wordt opgebeld, je telefoonnummer.
🎉
Bedankt voor je bericht!
We komen snel bij je terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Chat hier met ons!

Een website voor jouw horecazaak

Op zoek naar een website op maat van jouw horecazaak? Wij geven je advies op maat!

Hoe maak je een goede horeca website?

Een race tegen de klok

Mensen op het internet hebben weinig tijd, en al zeker als ze honger hebben! Daarom heb je maar enkele seconden om jouw potentiële bezoeker te overtuigen. Jouw reservatiesysteem en menukaart moeten meteen beschikbaar zijn bij de eerste klik. Ook is het belangrijk om jouw reviews en sociale kanalen duidelijk in beeld te brengen op jouw website, hetgeen jouw bezoekers een extra incentive geeft om te reserveren.

Jouw restaurant, jouw verhaal

Horeca staat voor beleving. Dat geldt zeker anno 2022, waar millennials vaker restaurants bezoeken dan alle andere generaties. De ideale horeca website vertolkt het verhaal dat jouw bezoekers absoluut moeten horen voor ze jouw zaak binnenstappen. Het is, naast jouw sociale mediakanalen, een belangrijke plaats om jouw merk over te brengen naar jouw (website)bezoekers en ze in één oogopslag te overtuigen met een sterk visueel verhaal.

Het belang van jouw website.

Meer dan 80% van restaurantbezoekers checkt de website van een restaurant vooraleer ze een beslissing maken. Indien je uitsluitend vertrouwt op mond-tot-mond en terugkerende klanten, loop je ongetwijfeld bezoekers en inkomsten mis. Vice versa: met een goede website kan je snel nieuwe klantenstromen aantrekken.

Reserveren en zoveel meer met Formitable.

Online reserveren moet zo snel en soepel mogelijk verlopen. Met het reservatiesysteem Formitable hebben jouw klanten meteen toegang tot beschikbare data, uren en zelfs themadagen. Contacteer ons en probeer deze software 2 maanden gratis!

Jouw zaak, ons webdesign... Volzet!

Template websites zijn budgetvriendelijk

Als horeca-ondernemer wil je natuurlijk zo veel mogelijk kosten besparen. Dat kan je doen om voor een template website te kiezen. Volzet heeft diverse templates in huis die met enkele tweaks kunnen worden omgetoverd tot jouw eigen horeca-website. Een template website komt trouwens met alle nodige functionaliteiten, waaronder een menukaart, een contactformulier en de belangrijkste analyse-tools.

Investeer in merkbekendheid met een design op maat

Kies je om te investeren in een uniek design op maat dat helemaal vanaf nul wordt ontworpen? Een goede keuze! Ons design-team is gespecialiseerd in het ontwerpen van websites voor de horeca. Er wordt een volledig 'custom design' ontworpen vanaf een blanco canvas, met eigen lettertypes, knoppen, afbeeldingen en icoontjes. Een horeca-website op maat springt er gegarandeerd uit tussen de rest. Deze optie is zeker aan te raden voor fine dining concepten, butcher & grill restaurants, trendy bar- en cocktailconcepten, haute cuisine-restaurants en restaurantketens.

Ben Elen
5 sterren

"Volzet is onze vaste website partner voor website en branding. Updates zijn altijd maar één telefoontje verwijderd. Zij weten altijd snel mee te schakelen met het tempo van onze zaak."

Ben Elen

Ben Elen

Zaakvoerder, Os Sint-Truiden
Wireframe van de website voor Flanders Beef
5 sterren

"Volzet groeide uit tot vaste partner om onze merkconcepten online vorm te geven. Ze zijn visueel sterk en weten perfect hoe ze een overtuigend verhaal moeten neerzetten."

Ronny Haesen

Ronny Haesen

Zaakvoerder, Flanders Beef Europe

Website laten maken? We bijten!

Nou, niet letterlijk. We weten als geen ander dat de drempel om contact op te nemen altijd hoog ligt. Word je niet meegesleurd in een sales-gesprek waar je totaal niet op zit te wachten? Heb ik dit wel echt nodig? Heb ik hier het budget wel voor? Dit zijn allemaal pertinente vragen die belangrijk zijn. We zijn er echter om jou te helpen om jouw levenswerk te laten groeien. Neem daarom contact met ons op voor een stressvrij en vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Op de hoogte blijven over websites?