Volzet Marketing gebruikt cookies om de beste surfervaring te bieden, en voor doeleinden zoals analyse en marketing. Lees het volledige beleid hier.
Volzet
Online
x
Hoi! 👋
Wat is jouw naam?
Name
Hey, Vimalan. How can we help you today?
Web Design
Web Design! Sure we can help you with that.
Kan je nog even jouw e-mailadres geven? Jouw telefoonnummer mag ook als je dat liever hebt.
Of als je liever wordt opgebeld, je telefoonnummer.
🎉
Bedankt voor je bericht!
We komen snel bij je terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Chat hier met ons!

Social media marketing voor horeca

Maar liefst 75% laat social media meespelen in de keuze van een restaurant. Overtuig jouw bezoekers met content en sociale media.

Wat is social media marketing?

Social media management

Er is niets zo 'likable' als food en horeca. Met een georganiseerd social media schema kan jouw horecazaak snel in fanbase groeien. Posts, reels, shorts en stories? You name it. We springen op courante kanalen zoals Instagram, Facebook en Youtube, maar ook op TikTok en Pinterest en LinkedIn.

Social media advertising

Sociale media bezitten een schat aan persoonlijke informatie over profielen. Denk aan leeftijd en gender, maar ook jobs, interesses, hobby's en persoonlijke (eet)voorkeuren. Betaalde advertentiecampagnes kan je dus zeer goed toepassen om jouw ideale doelgroep te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan extra reservaties, meer bekendheid voor jouw horecazaak, maar ook aan het binnenhalen van nieuwe sollicitanten.

Waarom is sociale media belangrijk voor een horecazaak?

Maar liefst 75% laat social media meespelen in de keuze van een restaurant. Dat is een immens groot percentage. Wanneer jouw social media uitnodigend oogt, zal je een grote toestroom aan extra klanten kunnen binnenrijven.

Remarketing-campagnes

Bovendien is sociale media perfect voor 'remarketing'. Je kan een advertentie nog een tweede, derde of vierde keer laten zien aan een bepaalde gebruiker wanneer hij reeds eerder interesse heeft getoond in jouw advertentie. Dat is handig, wetende dat de gemiddelde gebruiker gemiddeld 4 à 5 keer een advertentie bekijkt vooraleer hij of zij actie onderneemt.

Jouw zaak, social media marketing... Volzet!

Op de sociale media van onze klanten is het altijd smullen geblazen! Volzet dompelt zich volledig onder in de wereld van jouw doelgroep en werkt sterke sociale campagnes uit. Met foto, video, copywriting en design  hebben we alles in huis om een feed te creëren die bezoekers verbindt en overtuigt. Met de nodige targeting- en tracking-tools worden prospects en klanten warm gehouden en toveren we ze om tot trouwe, terugkerende klanten.

Fotografie icoon

Fotografie

Instagram icoon

Video & reels

Storytelling icoon

Storytelling

Visueel design icoon

Visueel design

Raket icoon

Advertenties

Agenda icoon

Content planning

Zie jij social media marketing zitten? We bijten!

Nou, niet letterlijk. We weten als geen ander dat de drempel om contact op te nemen altijd hoog ligt. Word je niet meegesleurd in een sales-gesprek waar je totaal niet op zit te wachten? Heb ik dit wel echt nodig? Heb ik hier het budget wel voor? Dit zijn allemaal pertinente vragen die belangrijk zijn. We zijn er echter om jou te helpen om jouw levenswerk te laten groeien. Neem daarom contact met ons op voor een stressvrij en vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Op de hoogte blijven over websites?